Tilaukset

Mitä sinä tekisit 10 000 eurolla?

Viimeinkin tarjolla on suomenkielinen Euroopan unioniin keskittyvä uutislehti. Tue laatujournalismia tilaamalla EU-uutiset.fi-verkkolehti edulliseen kampanjahintaan.

Arvostamme lukijoitamme ja jos saamme kampanjan aikana (5.3. mennessä) lehdelle 10 000 vuositilaajaa, arvomme 10 000 euron arvoisen palkinnon. (Lisätietoa tilauksien alla)

EU-uutisten kampanja

EU-uutisten kampanjassa annamme 10 prosenttia keräämästämme voitosta takaisin yhdelle onnelliselle lukijalle arvontavoittona. Mitä suuremman joukon lukijoita EU-uutiset.fi-verkkolehdelle yhdessä keräämme, sitä mittavammaksi voittopotti kasvaa.

Vuositilaajana kasvatat arvontapottia eniten ja saat tilatessasi 15 arpaa. Kuukausitilaajanakin pääset mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Puolen vuoden tilauksen ostaneille annamme 7 arpaa.

Me seuraamme EU:ta, seuraa sinä meitä

Me seuraamme EU:ta kattavasti ja avaamme byrokraattiset sanasolmut puolestasi. Viikon aikana tartumme noin tuplasti useampiin EU-aiheisiin kuin Yle ja Helsingin Sanomat yhteensä. Toisin kuin muissa valtakunnallisissa verkkolehdissä, EU-uutiset.fi-verkkolehden tilaajana luet lehteä täysin ilman häiritseviä mainoksia.

18,99  sis. ALV / year with 1 year free trial and a 9,99  sign-up feeTilaa nyt

Visionamme on avata eurooppalaista ajatusmaailmaa suomalaisille lukijoille. Kerromme unionin päivän polttavista aiheista ja myös päätöksiä edeltävistä prosesseista. EU-uutiset.fi kurkistaa lukijan puolesta unionin kulisseihin ja seuraa esimerkiksi uusien lakien muodostamista sekä pyrkii selvittämään kuinka lakimuutokset vaikuttavat suomalaisiin.

Mitä meppisi tekee?

Pidämme säännöllisesti yhteyttä suomalaisiin meppeihin. Seuraamme miten he äänestävät ja kuinka perustelevat toimintaansa. Katsomme tämän olevan tärkeää tietoa lukijoillemme ja äänestäjille europarlamenttivaaleissa.

Autat luomaan työpaikkoja

Tilaajana tuet myös toimitustamme, jotta voimme palkata jopa 3 kirjoittajaa ja sitä myötä tarjoilla teille entistäkin laajempaa ja parempaa EU-journalismia.

Kaikki tilaukset