Tilaukset

Me seuraamme EU:ta, seuraa sinä meitä

Me seuraamme EU:ta kattavasti ja avaamme byrokraattiset sanasolmut puolestasi. Viikon aikana tartumme noin tuplasti useampiin EU-aiheisiin kuin Yle ja Helsingin Sanomat yhteensä. Toisin kuin muissa valtakunnallisissa verkkolehdissä, EU-uutiset.fi-verkkolehden tilaajana luet lehteä täysin ilman häiritseviä mainoksia.

Visiomme

Visionamme on avata eurooppalaista ajatusmaailmaa suomalaisille lukijoille. Kerromme unionin päivän polttavista aiheista ja myös päätöksiä edeltävistä prosesseista. EU-uutiset.fi kurkistaa lukijan puolesta unionin kulisseihin ja seuraa esimerkiksi uusien lakien muodostamista sekä pyrkii selvittämään kuinka lakimuutokset vaikuttavat suomalaisiin.

Mitä meppisi tekee?

Pidämme säännöllisesti yhteyttä suomalaisiin meppeihin. Seuraamme miten he äänestävät ja kuinka perustelevat toimintaansa. Katsomme tämän olevan tärkeää tietoa lukijoillemme ja äänestäjille europarlamenttivaaleissa.

Autat luomaan työpaikkoja

Tilaajana tuet myös toimitustamme, jotta voimme palkata jopa 3 kirjoittajaa ja sitä myötä tarjoilla teille entistäkin laajempaa ja parempaa EU-journalismia.

Kaikki tilaukset

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.