KAMPANJA JA TILAUKSET:

Jatkuva tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen. Jatkuva tilaus jakautuu joko kuukausittaisiin, puolen vuoden välein tehtäviin tai vuosittaisiin laskutusjaksoihin.

Valittavanasi on kolme tilaustyyppiä: kuukausitilaus, puolen vuoden tilaus sekä vuositilaus. Voit vaihtaa haluamaasi tilaustyyppiä milloin tahansa.

Voit myös keskeyttää tilauksesi milloin haluat. Maksamme takaisin käyttämäsi varat mikäli ne ylittävät seitsemän (7) euroa. Muissa tapauksissa hyvitystä ei suoriteta, sillä liian suuri osuus siitä uppoaa siirtokuluihin.

Kampanjan puitteissa tehtyyn tilaukseen käyttämiä rahoja emme palauta, vaikka tilaus peruttaisiinkin. Tilaus lopetetaan tässä tapauksessa välittömästi sen jälkeen kun kampanjaoston oikeuttama lukuoikeus on käytetty loppuun.

Helmikuussa 2018 käytävässä markkinointikampanjassa kuukausiostosta vastaan ostaja saa yhden arpalipukkeen, kuuden kuukauden tilauksen tehdessään 7 arpalipuketta ja vuositilauksen tehdessään tilaaja saa 15 arpaa.

Suoritamme arvonnan maaliskuun 15. päivä torstaina ja ilmoitamme voittajalle välittömästi henkilökohtaisesti. Jos me emme tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa arpajaispäivästä, suoritamme arvonnan uudelleen. Arpajaisvoittona on voittajan valitsema lahjakortti, jonka arvo on 10 prosenttia kaikesta markkinointikampanjan aikana keräämästämme voitosta.

FACEBOOK:

Voit kommentoida uutisiamme Facebook-tunnuksilla.

Kommenttiosiossa voit jakaa ajatuksiasi ja kertoa mielipiteitäsi. Sana on vapaa. Pysyttele kuitenkin aiheessa ja asialinjalla. Kustantajalla on vapaus valita julkaisemansa aineisto eikä se tarkoita samaa kuin sensuuri.

Luemme kaikki kommentit. Sana on vapaa, otathan kuitenkin kommentoidessasi säännöt huomioon:

  • Keskustele asiallisesti äläkä kiroile.
  • Pysy artikkelin aiheessa.
  • Älä solvaa jutussa esiintyviä ihmisiä, artikkelin tai blogitekstin kirjoittajaa tai toisia keskustelijoita.
  • Älä HUUDA.
  • Älä mainosta.
  • Älä spämmää.
  • Älä kirjoita tai linkitä kommentointiin väkivaltaista tai rasistista materiaalia.

Sääntöjä rikkovat kommentit piilotetaan. Poistamme tarvittaessa laittoman materiaalin, kuten rasistisen kommentoinnin. Emme myöskään hyväksy yksityiselmää loukkaavan tiedon levittämistä, haukkumista tai halventavia väitteitä. Toistuvista rikkeistä kirjoittajan kommentointi estetään pysyvästi.

Jos kommentteja esiintyy selkeästi tekaistujen käyttäjätunnusten takaa, voimme estää kommentoinnin ilman erillistä varoitusta.

Kirjoituksia voidaan julkaista myös EU-uutisten lehdessä.

Kommentointi ei ole osa toimituksellista sisältöä eikä se myöskään edusta toimituksen linjaa tai kantaa asioihin. Keskustelijat ovat henkilökohtaisesti vastuussa teksteistään.

Jos kommenteissa on linkkejä, niiden klikkaaminen on käyttäjien omalla vastuulla.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat ilmiantaa asiattoman kirjoituksen, voit olla yhteydessä meihin palautelomakkeella tai sähköpostitse.

Jos ilmiannat asiattoman kirjoituksen, muistathan laittaa mukaan linkin siihen juttuun, jossa kirjoitus on.

Itse kirjoitetun kommentin voi poistaa joko suoraan kommenttiosiosta tai omalta Facebook-sivulta löytyvästä toimintalokista.