EU:n työttömyysaste pysyi maaliskuussa vakaana 7,1 prosentissa

EU28-alueen työttömyysaste oli vuoden 2018 maaliskuussa 7,1 prosenttia, se oli pysynyt vakaana verrattuna viime helmikuuhun. Viime vuoden maaliskuussa työttömyysaste oli 7,9 prosenttia. Kyseessä on matalin työttömyysaste sitten syyskuun 2008.

Euroalueen (EA19) kausitasoitettu työttömyysaste oli 8,5 prosenttia maaliskuussa 2018. Se oli pysynyt vakaana verrattuna helmikuuhun 2018. Maaliskuussa 2017 työttömyysaste oli 9,4 prosenttia. Euroalueella on nyt vähiten työttömiä sitten joulukuun 2008.

Luvut on saatu Euroopan unionin tilastotoimisto Eurostatilta.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2343 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.