EU:n ja digialan edustajat kokoontuvat keskustelemaan digiyhteiskunnan haasteista Brysseliin

Brysselissä järjestetään tänään Digitaalista tulevaisuutta muokkaamassa -konferenssi, joka käsittelee digiyhteiskunnan haasteita ja mahdollisuuksia. Konferenssissa pohditaan sitä, kuinka investointeja toteutetaan, innovointia edistetään sekä yritysten ja kuluttajien hyödyt taataan. Parlamentin puhemies Antonio Tajani ja digiyhteiskunnasta vastaava komissaari Mariya Gabriel avaavat keskustelut, joihin osallistuu asiantuntijoita, päättäjiä sekä alan edustajia muun muassa Googlelta ja Facebookista.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.