Tusk: Kauppasodat ovat huonoja ja helppo hävitä

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk sanoi tänään viitaten Donald Trumpin kaupparajoitesuunnitelmiin, että kauppasodat ovat sekä huonoja että helppoja hävitä. Trump suunnittelee uusia tulleja teräkselle ja alumiinille. Hän myös hiljattain sanoi, että kauppasodat ovat hyviä ja helppo voittaa. Tusk kehoitti EU-johtajia käymään kauppakeskusteluja maaliskuun kokoontumisessa "pitääkseen maailmankaupan hengissä".

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.