Tammikuussa euroalueen työttömyysaste oli 8,6 prosenttia

Euroalueen (EA19) kausitasoitettu työttömyysaste oli 8,6 prosenttia tammikuussa 2018. Se oli pysynyt vakaana verrattuna joulukuuhun 2017. Tammikuussa 2017 työttömyysaste oli 9,6 prosenttia. Euroalueella on nyt vähiten työttömiä sitten joulukuun 2008.

EU28-alueen työttömyysaste oli vuoden 2018 tammikuussa 7,3 prosenttia, niin ikään se oli pysynyt vakaana verrattuna viime joulukuuhun. Viime vuoden tammikuussa työttömyysaste oli 8,1 prosenttia. Kyseessä on matalin työttömyysaste sitten lokakuun 2008. Luvut on saatu Euroopan unionin tilastotoimisto Eurostatilta.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.