Saksa laittaa 70 miljoonaa euroa ekologiseen julkiseen liikenteeseen

Euroopan komission mukaan Saksan suunnitelmat tukea julkisen liikenteen liikennöitsijöitä sähköbussien hankinnoissa ja latausasemien rakentamisessa ovat linjassa EU:n valtionapusääntöjen kanssa. Toimenpiteellä on tarkoitus vähentää hiilidioksidipäästöjä ja samalla rajoittaa kilpailun vääristymiä.

Saksa aikoo tukea julkisen liikenteen toimijoita 70 miljoonalla eurolla vuoteen 2021 mennessä.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.