Merkel: Nord Stream 2 on ainoastaan taloudellinen projekti

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi perjantaina, että Nord Stream 2 -putkesta Venäjän ja Saksan välillä ei ole vaaraa. Puolan pääministerin Mateusz Morawieckin tavannut Merkel painotti, että projekti on ainoastaan taloudellinen. Puola, joka vastustaa kaasuputkihanketta, on painottanut, että millään osapuolella ei saisi olla hintamonopolia Euroopan kaasumarkkinoilla.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.