EU varoittaa hyväntekeväisyysjärjestöjä Oxfamin prostituutioskandaalin jälkeen

EU on pyytänyt Oxfamilta selitystä vuoden 2011 prostituutioskandaalista Haitilla. EU varoittaa järjestöjä, että niiden rahoitus lopetetaan, mikäli toiminta ei täytä eettisiä standardeja.

Euroopan unioni lahjoittaa suuria summia hyväntekeväisyyteen ja Oxfamille se lahjoitti viime vuonna yli 25 miljoonaa euroa. Oxfamin työhön Haitilla vuonna 2011 EU-varoja annettiin 1,7 miljoonaa euroa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.