Nigerialaisnaiset huijattiin prostituutioon voodoolla uhkaamalla

Espanjan poliisi pidätti Europolin tuella 11 henkilöä ja pelasti 16 nigerialaista naista, jotka oli huijattu mukaan protituutioon. Naisia uhattiin voodoolla mikäli he eivät suostuisi protituoiduiksi.

Rikollisryhmä operoi pääasiassa Euroopasta käsin, toimintaa oli Espanjan lisäksi myös Italiassa, Saksassa ja Tanskassa.

Naiset huijattiin rikollisten mukaan Beninistä Nigeriasta. Heille luvattiin parempaa elämää Euroopassa. Espanjaan saavuttuaan naiset pakotettiin kuitenkin prostituoiduiksi kunnes he olisivat maksaneet rikollisille velkansa.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.