Israelin viranomaiset tuhosivat EU-rahoitettuja koulutiloja

Israelin viranomaiset tuhosivat viime sunnuntaina Länsirannalla EU-rahalla rakennettuja luokkahuoneita. Tämä oli jo viides kerta, kun koulu tuhottiin vuoden 2016 jälkeen, palestiinalaisviranomaiset sanoivat. Asukkaat ovat uudelleenrakentaneet koulun joka kerta uudelleen järjestöjen ja EU-rahoituksen avulla.

Israelin viranomaisten mukaan koulu oli rakennettu laittomasti. Palestiinalaiset tuomitsevat teon. Asiasta kerrottiin muun muassa Independent-lehdessä.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.