Trump voisi harkita reilumpaa Pariisin ilmastosopimusta

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sanoi keskiviikkona yhteisessä lehdistötilaisuudessa Norjan pääministerin Erna Solbergin kanssa, että hän oikeasti välittää ympäristöstä ja että hän on ollut Pariisin ilmastosopimusta vastaan vain siksi, että se kohtelee USA:ta epäreilusti.

Trump sanoi, että vuonna 2015 allekirjoitettu sopimus "kohteli Yhdysvaltoja hyvin epäreilusti" ja että neuvottelijat tekivät, "kuten tavallista, hyvin huonon sopimuksen". Hän myönsi, että Washington voisi liittyä Pariisin ilmastosopimukseen, mikäli ehdoista sorvattaisiin reilummat.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.