Tarkastajat julkaisevat taustakatsauksen eläinten hyvinvointia koskevista EU:n toimenpiteistä

Euroopan tilintarkastustuomioistuin on julkaissut taustakatsauksen EU:n toimista, joiden avulla pyritään varmistamaan eläinten hyvinvointia koskevan lainsäädännön noudattaminen ja parantamaan eläinten hyvinvointia koskevien toimien koordinointia yhteisen maatalouspolitiikan kanssa.

Taustakatsauksessa annetaan tietoa meneillään olevasta tarkastustehtävästä. Taustakatsausten on tarkoitus toimia tietolähteenä tarkastuskohteena olevista toimintapolitiikoista.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2344 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.