Komissio patistaa some-yrityksiä poistamaan laittoman sisällön julkaisualustoiltaan

Euroopan komissio haluaa jouduttaa laittoman sisällön poistamista internetistä. Viisi EU-komissaaria tapasivat eilen online-alustojen edustajien kanssa. Yhteisessä lausunnossaan komissaarit Andrus Ansip, Dimitris Avramopoulos, Elzbieta Bienkowska, Vera Jourova, Julian King ja Mariya Gabriel sanovat "tekevänsä lakiehdotuksen" mikäli sosiaalisen median yritykset eivät toimi nopeammin poistaakseen alustoilta laitonta sisältöä.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2344 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.