Euroalueen työttömyys oli viime marraskuussa alhaisinta sitten tammikuun 2009

Euroalueen (EA19) kausitasoitettu työttömyysaste oli marraskuussa 2017 8,7 prosenttia. Lokakuussa se oli 8,8 prosenttia. Vuosi sitten marraskuussa kausitasoitettu työttömyysaste oli 9,8 prosenttia. Marraskuun työttömyysaste on alhaisin sitten tammikuun 2009.

EU28-alueen työttömyys marraskuussa 2017 7,3 prosenttia. Työttömyysprosentti oli lokakuussa 7,4 prosenttia. Kyseessä on alhaisin työttömyysaste sitten lokakuun 2008. Luvut on saatu Euroopan unionin tilastotoimisto Eurostatilta.

EU-uutiset.fi
Kommentit
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.