EU:n veroparatiisilistalle päätyi 17 maata

EU on listannut 17 veroparatiisiksi luokiteltavaa maata tai aluetta. EU-ministerit kokosivat listalle alueita, jotka eivät ole noudattaneet veroja koskevaa hyvää hallintotapaa. Lisäksi 47 maata ovat sitoutuneet puuttumaan verojärjestelmiensä puutteisiin.

Veroparatiiseksi luokitellut alueet ovat Amerikan Samoa, Bahrain, Barbados, Grenada, Guam, Etelä-Korea, Macao SAR, Marshall-saaret, Mongolia, Namibia, Palau, Panama, St. Lucia, Samoa, Trinidad ja Tobago, Tunisia sekä Arabiemiraatit.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2345 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.