Euroopan vammaisjärjestöt kokoontuvat vammaisparlamenttiin tällä viikolla

Eurooppalaiset vammaisjärjestöt kokoontuvat meppien, komissaarien ja muiden EU-toimielinten edustajien kanssa järjestyksessään neljännessä Euroopan vammaisparlamentissa. Keskusteluissa paneudutaan muun muassa keinoihin osallistua tasavertaisesti julkiseen päätöksentekoon ja poliittiseen elämään. Puhemies Antonio Tajani avaa tapahtuman yhdessä Euroopan vammaisfoorumin puheenjohtajan Yannis Vardakastanisin kanssa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.