EP:n vetoomusvaliokunta käsitteli vetoomusta vammaispalveluiden kilpailuttamisesta Suomessa

Euroopan parlamentin vetoomusvaliokunta (PETI) käsitteli 28.11. kokouksessaan vetoomusta vammaispalveluiden kilpailuttamisesta Suomessa. Mepeille vetoomuksestaan kertoneet vetoomuksen tekijät kokevat hankintadirektiivin kansallisen toimeenpanon ja Suomessa voimassaolevan hankintalain syrjivän vammaisia henkilöitä.

Valiokunta päätti kirjoittaa Suomen viranomaisille käydystä keskustelusta ja pyytää lisätietoja. Keskustelussa korostettiin, että hankintalain mukaan huomioon voidaan ottaa hinnan lisäksi muitakin tekijöitä ja että uudistetuissa hankintasäännöissä korostetaan laatuvaatimuksia ja palveluiden sisältöä.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.