Väärennettyjen tuotteiden kauppa verkossa kiihtyy, 12.744 verkkosivua suljettiin tämän vuoden operaatiossa

Vuonna 2014 alkaneessa kansainvälisessä operaatiossa on suljettu 20.520 nettiosoitetta, joiden kautta on myyty väärennettyjä tuotteita kuten luksustuotteita, urheiluvälineitä, elektroniikkaa ja lääkkeitä.

Edellisten vuosien seitsemässä operaatiossa suljettiin 7776 verkkokauppaa, loput sivustot suljettiin tämän vuotisessa kahdennaksessa operaatiossa.

 

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.