Työttömyys EU-alueella loivassa laskussa

Euroalueen (EA19) kausitasoitettu työttömyysaste oli lokakuussa 2017 8,8 prosenttia. Syyskuussa se oli 8,9 prosenttia. Vuosi sitten lokakuussa kausitasoitettu työttömyysaste oli 9,8 prosenttia. Lokakuun työttömyysaste on alhaisin sitten tammikuun 2009.

EU28-alueen työttömyys lokakuussa 2017 7,4 prosenttia. Työttömyysprosentti oli syyskuussa 7,5 prosenttia. Kyseessä on alhaisin työttömyysaste sitten marraskuun 2008. Lokakuussa 2016 työttömiä oli 8,3 prosenttia. Luvut on saatu Euroopan unionin tilastotoimisto Eurostatilta.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.