EP hyväksyi työllistämistuen Anttilan, Stockmannin ja Vallilan entisille työntekijöille

Euroopan parlamentti hyväksyi torstaina (30.11.) täysistunnossaan noin 2,5 miljoonan euron EU-tuen Anttilan, Stockmannin ja Vallila Collectionin 1500 entiselle työntekijälle. Suomi haki tukea Euroopan globalisaatiorahastosta sen jälkeen kun Anttila, Stockmann ja Vallila Collection irtisanoivat 1 660 työntekijää Suomesta.

EU-tuki, yhteensä 2 499 360 euroa, hyväksyttiin äänin 555 puolesta, 77 vastaan, 12 tyhjää.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.