Yleisten asioiden neuvostossa äänestetään Isossa-Britanniassa sijaitsevien EU-virastojen uudelleensijoittamisesta

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho edustaa Suomea tänään 20. marraskuuta Brysselissä järjestettävässä yleisten asioiden neuvostossa. Neuvoston kokouksessa äänestetään muun muassa Isossa-Britanniassa sijaitsevien EU-virastojen Euroopan lääkevirasto (EMA) ja Euroopan pankkiviranomainen (EBA) uudelleensijoittamisesta. Euroopan lääkeviraston uudeksi sijaintipaikaksi on ehdolla 19 kaupunkia, mukaan lukien Helsinki.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.