Irlanti haluaa vastauksen rajakysymykseen ennen Brexit-neuvottelujen toista vaihetta

Irlanti ei hyväksy Brexit-neuvottelujen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen ensi kuussa ellei Irlannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan rajakysymykseen saada ensin selvyyttä.

Myös EU-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk on sanonut, että keskusteluita Britannian ja EU:n tulevaisuuden suhteesta ei voida aloittaa ennen kuin rajakysymyksen ratkaisemisessa on saavutettu edistymistä. Tällä hetkellä neuvottelut junnaavat erolaskussa, rajakysymyksessä ja EU-kansalaisten oikeuksissa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.