HS: Terhon mielestä Brexit pitäisi huomioida täysmääräisesti budjetissa

Suomen eurooppaministeri Sampo Terho sanoi keskiviikkona Brysselissä ministerikokouksen jälkeen, että Britannian poistuminen unionista tulisi huomioida täysmääräisesti budjetissa. Helsingin sanomien mukaan Terho ehdottaa että sitä aukkoa, mikä sekä maksu- että menopuolelle syntyy, ei täytettäisi.

EP:n budjettivaliokunnan varapuheenjohtaja meppi Petri Sarvamaa sanoo lehdelle olevansa hyvin pettynyt Suomen linjauksiin. Lähestymistapa on Sarvamaan mukaan käsittämätön ja umpimielinen.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.