EU:n ja Serbian vakautus- ja assosiaationeuvoston kokouksessa tarkasteltiin Serbian edistymistä jäsenyysvalmisteluissa

EU:n ja Serbian vakautus- ja assosiaationeuvoston neljännessä kokouksessa tarkasteltiin eilen EU:n ja Serbian suhteiden tilaa ja Serbian edistymistä jäsenyysvalmisteluissa.

Vakautus- ja assosiaatioprosessin mukaisten suhteiden yhteydessä osallistujat keskustelivat liittymisstrategiasta, muun muassa poliittisista ja taloudellisista kriteereistä, Serbian edistymisestä lainsäädäntönsä mukauttamisessa EU:n säännöstöön ja liittymistä valmistelevasta tuesta sekä vakautus- ja assosiaatiosopimuksen mukaisista kahdenvälisistä suhteista.

Euroopan unionin ja Serbian edustajat keskustelivat myös Länsi-Balkanin tilanteen kehittymisestä.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2213 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.