EP keskusteli oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta Maltalla

Euroopan parlamentin jäsenet keskustelevat tiistaina klo 16:00 Suomen aikaa oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta Maltalla viimeisten kuukausien tapahtumien valossa.

Täysistuntokeskusteluun osallistuvat komission ensimmäinen varapuheenjohtaja Frans Timmermans ja Viron puheenjohtajuuskauden edustaja, maan EU-asioiden varaministeri Matti Maasikas. Parlamentin jäsenet äänestävät Maltan tilannetta koskevasta päätöslauselmaluonnoksesta keskiviikkona. Tulevien viikkojen aikana mepeistä koostuva delegaatio vierailee Maltalla ja tarkastelee tilannetta.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.