EU-ulkoministerit: Ei enää aseita ja niihin liittyviä materiaaleja Venezuelaan

EU-ulkoministerit hyväksyivät tänään maanantaina aseiden ja niihin liittyvien materiaalien viennin kieltämisen Venezuelaan. Toimet ovat seurausta maassa elokuussa pidetyistä vaaleista, joita EU ei tunnusta laillisiksi johtuen niistä seuranneita sääntörikkomuksia ja väkivaltaa. Ministerit kehottavat Venezuelan hallitusta palauttamaan pikaisesti demokraattisen legitimiteetin.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.