EU-maista tehtiin viime vuonna 30,3 miljardia euroa henkilökohtaisia rahansiirtoja EU:n ulkopuolelle

Vuonna 2016 EU-kansalaiset lähettivät yhteensä 30,3 miljardia euroa EU:n ulkopuolisiin maihin, Eurostat kertoo. Edellisenä vuonna tällaisia henkilökohtaisia rahalähetyksiä lähetettiin yhteensä 31,3 miljardin euron arvosta. Rahansiirtoja puolestaan EU-maihin tehtiin vuonna 2016 yhteensä 9,9 miljardin euron arvosta.

Suurin osa Euroopasta muualle lähetetyistä rahoista oli maahanmuuttajien rahalähetyksiä kotimaihinsa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.