EU-konferenssissa Göteborgissa keskustellaan sukupuolten tasa-arvosta

Sukupuolten tasa-arvo on esillä korkean tason EU-konferenssissa 8.11. Göteborgissa, kertoo sosiaali- ja terveysministeriö tiedotteessaan. Suomea edustaa valtiosihteeri Jari Partanen.

Konferenssin teemana on sukupuolten tasa-arvo osana EU:n sosiaalista ulottuvuutta ja erityisesti tasa-arvon vaikutukset taloudelliseen kasvuun. Tasa-arvoministerit keskustelevat sukupuolten tasa-arvon merkityksestä työllisyyden ja työelämän laadun parantamisessa. Avainasemassa on sujuvampi työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen ja konkreettiset toimet tämän saavuttamiseksi.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.