Sipilä keskustelee Brysselissä muuttoliikkeestä, digitaalisuudesta ja puolustuksesta

Pääministeri Juha Sipilä osallistuu Brysselissä 19. ja 20. lokakuuta järjestettävään Eurooppa-neuvostoon sekä sen yhteydessä pidettäviin Eurooppa-neuvoston jäsenten työaamiaiseen ja 50 artiklan mukaiseen Eurooppa-neuvostoon.

Ensimmäisen työistunnon aiheita ovat muuttoliike, digitaalinen Eurooppa sekä puolustus. Työillallisella EU-johtajat käsittelevät ulkopoliittisia kysymyksiä. Työaamiaisen keskusteluaiheena on Euroopan tulevaisuus. Perjantaina 27 jäsenmaan johtajat kokoontuvat vielä käsittelemään Britannian eroprosessia.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.