Ihmissalakuljetusta harjoittanut rikollisryhmä pidätettiin

Intian kansalaisia Eurooppaan salakuljettanut järjestäytyneen rikollisuuden ryhmä jäi kiinni Europolin, Ranskan ja Saksan viranomaisten yhteisoperaatiossa.

Laittomasti maahan tuotuja intialaisia laitettiin pakkotyöhön. Eurooppaan heitä kuljetettiin Intiassa sijainneen matkatoimiston ja väärennettyjen dokumenttien avulla. Salakuljetusrikoksesta epäiltynä pidätettiin kuusi ihmistä Ranskassa ja kahdeksan Saksassa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2280 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.