24 salakuljettamisesta epäiltyä pidätettiin Keski-Euroopassa

Salakuljetuksesta epäillyt 24 ihmistä pidätettiin tämän viikon tiistaina Frontexin koordinoimassa, Itävallan ja Saksan viranomaisten suorittamassa operaatiossa. Salakuljettajien lisäksi myös 761 pakolaista tunnistettiin ja 119 ihmisen pääsy maahan estettiin. Viranomaiset myös takavarikoivat 19 varastettua autoa.

Salakuljettajat toivat EU-alueelle ihmisten lisäksi myös tupakkaa, alkoholia ja huumeita sekä aseita ja ammuksia.

Operaatiota koordinoitiin Wienistä käsin ja se suoritettiin Itävallassa, Saksassa, Puolassa, Slovakiassa, Unkarissa, Kroatiassa, Bulgariassa, Romaniassa, Kreikassa, Sloveniassa, Tsekissä, Serbiassa ja Macedoniassa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2214 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.