Euroopan oikeusasiamies kysyy kansalaisten kokemuksia EU:n avoimuudesta

Euroopan oikeusasiamies Emily O’Reilly on pyytänyt kansalaisilta kommenttia EU:n neuvoston avoimuuden tasosta. Euroopan neuvostossa kansalliset hallitukset kohtaavat. Emily O’Reilly sanoi haluavansa kuullä niistä käytännön kokemuksista, mitä niillä kansalaisilla on, jotka haluavat lisää tietoa EU:n lainsäädäntötyöstä. Julkinen kuuleminen on osa työtä, jota tehdään neuvoston avoimuuden parantamiseksi, työ aloitettiin viime maaliskuussa.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2214 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.