18 henkilöä pidätettiin epäiltyinä aseellisista ryöstöistä

Kahdeksantoista henkilöä pidätettiin varhain eilen aamulla Italian ja Saksan lainvalvontaviranomaisten yhteisoperaatiossa. Kiinniotettujen epäillään olleen osa kansainvälistä rikollisjengiä, joka on tehnyt aseellisia ryöstöjä.

Albanialais-italialaista alkuperää olevien pidätettyjen epäillään tehneen useita aseellisia ryöstöjä esimerkiksi panssaroituihin rahankuljetusautoihin sekä pankkeihin Italiassa. Heidän epäillään myös suunnitelleen ryöstöä Saksassa.

Pidätysoperaatio toteutettiin Eurojustin avulla.

 

 

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
About EU-uutiset.fi 2214 Articles

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.