EU asettaa ulkomaisia pankkeja tarkastelun alle

Eu-uutiset logo
Eu-uutiset logo

Yhdeksäntoista ulkomaalaisen pankin täytyy luoda EU:hun uusia holdingyhtiöitä vahvistaakseen tytäryhtiöitään ja sivukonttoreitaan. Näin säätelyviranomaiset voivat tarkastella niitä helpommin, kertoo Reuters. Uutistoimisto oli saanut käsiinsä Euroopan komission ehdotuksen asiasta.

Pankkeja, joita asia koskee ovat: Bank of America, Citi, Credit Suisse, Goldman Sachs, JP Morgan, Morgan Stanley, UBS, Kiinan teollisuus- ja kauppapankki, Nomura Holdings ja Kanadan keskuspankki.

EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa EU-uutiset.fi 2239 Articles
EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.