Pääkirjoitus: Terrorin torjunta on tänään muslimien suurin tehtävä!

Kuva: Citizen59/Flickr CC
Kuva: Citizen59/Flickr CC

Huoneessa on elefantti ja sen nimi on islam.

Viimeisten hyökkäysten jälkeen Eurooppaan, on turvallista sanoa, että hyökkäys ei ole irrallinen sattumus vaan toistuva, organisoitu sarja hyökkäyksiä.

Terrorismin tarkoitus on levittää kuolemaa ja pelkoa yhteiskuntaan. Islamistinen terrori on menestynyt toistaiseksi hyvin ja suurin osa poliitikoista Euroopassa ei tiedä, mitä tehdä.

Reaktiot tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi eikä reagoimattomuuskaan ole ilmiselvistä syistä mahdollista. Eurooppa on jumissa.

Vastaus löytyy muslimiyhteiskunnasta ja sen hiljaisesta enemmistöstä.

On hyvä huomata, että muslimit esimerkiksi Isossa-Britanniassa kieltäytyvät suorittamasta hyökkääjien hautausrukouksia. Terroristeja ei lähetetä tuonpuoleiseen rukousten saattelemina. Tämä on vahva viesti mahdollisille tuleville hyökkääjille.

Kuitenkin, emme pääse pakoon islamin valonarempia kysymyksiä. Koraanin tulkinnalla on merkitystä sillä daesh tulkitsee kirjaa hyvin kirjaimellisesti väittäen, ettei muille tulkinnoille ole tilaa.

Tämä on ongelmallista islamille ja uskonnonharjoittamisen uudistamiselle, mikä on välttämätöntä, että islam pystyy elämään länsimaisessa yhteiskunnassa. Radikaalit islamistit ovat muslimeja, he vain vievät kirjaimellisen koraanin tulkintansa äärimmäisyyksiin.

On tärkeää ymmärtää, että valtaosa muslimeista on hyviä, rakastavia ja välittäviä ihmisiä, jotka haluavat myös elää elämänsä samojen arvojen mukaisesti. Maailmassa on noin 1,2 miljardia muslimia ja “vain” noin 15-25 prosentin heistä voidaan katsoa olevan radikaaleja tai ekstremistejä. On tärkeää olla syrjimättä muslimeja ennakkoluulojen ja pelon perusteella.

On fakta, että hiljainen enemmistö ei tapa tai tee terroritekoja, mutta sillä ei ole merkitystä kun yli 180 miljoonaa ihmistä on valmiita niitä tekemään. Hiljainen enemmistö on aikaisemmin epäonnistunut ja on epäonnistumassa tässäkin! Brigitte Gabriel kommentoi aihetta hienosti. Hänen pääasiallinen viestinsä oli, että poliittisen korrektiuden voi paiskata romukoppaan, sinne minne se kuuluu ja tunnustaa elefantti huoneessa!

On aika, että hiljaisesta enemmistöstä tulee äänekäs ja toimiva enemmistö. Imaamit Isossa-Britanniassa tekevät oikein ohjatessaan islamia oikeille raiteille. Nyt muiden tehtävänä on pysyä samalla polulla. Islam on alkanut rakentaa ympäröivistä yhteiskunnista vihollista itselleen, niistä samoista yhteiskunnista, joiden keskellä se haluaa kuitenkin pysyä. Ainoa keino on uudistaa islamia, nopeasti.

En pelkää sanoa sitä: Jos islam ei uudistu, minä en halua, että islam on yhteiskunnassani. Yksinkertaista. Pallo on nyt muslimien puolella. Olen kärsimätön ja vaadin toimintaa eikä se ole liikaa pyydetty.

Trond H. Trosdahl/EU-uutiset.fi

Kommentit

Luethan käyttäjän ehdot ennen kun kommentoit. Kiitos, EU-uutisten toimitus.
Tietoa Trond H. Trosdahl 20 Articles
EU-uutiset.fi -verkkolehden päätoimittaja.